Let's fuckin' do it Romania!

joi, 10 decembrie 2009

Mi-as dori din toata inima sa pot sa asist si la noi in tara la un concert de calitate. Si din pacate acest lucru e prea departe de realitate. De ce? Pentru ca la noi efectiv industria muzicala e la pamant. Trupele de underground sunt mult sub pamant si au mereu aceasi fani, fani care defapt sunt prieteni ai membrilor formatiei. Plus ca un band underground mai mult pierde decat castiga bani si asta numai din cauza "publicului de specialitate". Acesti oameni care atunci cand sunt pusi in fata intrarii si li se cere bani pe bilet se intorc frumos si pleaca. "Pai de ce sa platesc sa ascult o trupa care canta live( lucru care nu e usor de loc si necesita multa munca ) sau sa imi cumpar Cd-ul original, cand pot foarte bine sa ma duc la un concert gratis - nu conteaza cine canta- sau mai simplu sa imi scot piesele "da pa disi sau da pa torent" gratis si de banii care ii dadeam pe bilet pot sa imi cumpar parfumuri "originale" de la dealeri autorizati de pe strada, care vin la tine si te agreseaza verbal cu vesnica fraza: "Domnu cumperi un sprei?" Si atunci daca te zgarcesti la 20 de lei cum crezi ca supravetiueste acea trupa? Nu sa duca High life, ci doar sa isi imbunatateasca sound-ul sa ofere calitate. Si aici ma refer la orice trupa de orice gen care ofera ceva si nu doar niste parti furate puse cap la cap. Parti furate, cam asta inseamna industria muzicala din romania. La ce petarde de artisti sunt promovati ce sa mai si astepti. Si aici nu e vina "artistului" ci aluia care il asculta. Plus ca m-am saturat de aceleasi vesnice slagaruri cu sintagma "Ai plecat, m-ai lasat, te iubesc, imi tai venele daca nu te intorci" :-| Si aici ne intoarcem la un subiect mult mai dur: Gradul de educatie si de civilizatie a poporul roman! Si sa nu intelegeti gresit, ca NU ma consider un exemplu pentru societate DAR nu ma scufund in gloata. Stii vorba aia " nu e tara de ca**t ci oamenii de pe teritoriul ei. "
Asa ca tot ce vreau sa insinuez aici e sa nu va mai lasati condusi de altii, nu va mai integrati in turma, ganditi un pic mai mult inainte sa actionati, ascultati muzica si nu numai sa o auziti si sa dati din c*r pe ea si RECLAIM YOUR PLACE!

2 comentarii:

  1. dude rock-on , tot ce ai spous este adevarat.lasa ma ca unii ca gutza si salam sunt ridicati la gradul de maestriii de aceleasi televiziuni care spun despre actori grei gen , dinica,caramitru,albulescu acelasi lucru ca sunt maestrii.de aici intrebarea : daca latratorii aia de muzica salamoasa sunt maestrii atunci maestrii adevrati ce sunt? zei?

    RăspundețiȘtergere